Munkatársak

dr. Ameri Sahar

Fogorvos, fogszabályozó specialista

Szakmai pályafutás
Dr. Ameri Sahar angol nyelven diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 2001-ben. 2008-ban fogszabályozó szakorvosként is képesítést szerzett, majd budapesti magánrendelőkben tökéletesítette tudását mindkét területen. Munkája során kiemelt jártasságot szerzett a gyermekkori fogszabályozás terén, rendszeresen dolgozik gyermekekkel.

Nyelvtudás
Perzsa, magyar, angol


Tevékenység
Mivel dr. Ameri Sahar szenvedélyének tekinti a fogorvoslást, ezen belül pedig a fogszabályozást, természetesnek tartja az élethosszig tartó tanulást. Minden páciensére kiemelt személyes figyelmet fordít, és nagy hangsúlyt helyez a pontos tájékoztatásra, gyerekek esetében a szülőkkel szemben is. A kezelések során legfőbb céljának tekinti az egyenrangú, jó kapcsolatra épülő munkát, amelynek eredménye az egész életen át tartó, egészséges és szép fogsor.

Újpest  
Csütörtök: 14:00-17:30

Naphegy  
Szerda: 14:00-17:30
 

 

Kérjen időpontot

dr. Benkő Krisztina

Fogorvos

Szakmai pályafutás
Fogászati szakasszisztensi vizsgáját követően dr. Benkő Krisztina 2003-ban szerezte meg fogorvosdoktori diplomáját a SOTE-n. Rezidensi képzésének időszakában elektrosebészeti és endodonciai továbbképzésen vett részt, majd ezt később a fog- és szájbetegségek szakvizsgája, implantológiai- és hipnoterápiás képzés követte. Általános fogorvosi, sebészeti implantációs és protetikus munkáját budapesti és budakeszi rendelőkben látta el, komoly gyakorlatra tett szert esztétikus tömések és fogpótlások készítésében, valamint gyökérkezelésben.


Nyelvtudás
Angol, német

Tevékenység
Benkő doktornő munkája fokmérőjének a páciensek elégedettségét tartja. Úgy véli, a bizalom a legfőbb alapja a sikeres együttműködésnek és a szép, tartós eredménynek. Munkája során elengedhetetlennek tartja az egész száj rendbetételét, mind funkcionális, mind esztétikai, mind pedig egészségügyi célból. Feltett szándéka, hogy még mélyebben sajátítsa az implantológia sebészeti és protetikai részét, valamint az elülső fogak még esztétikusabb felépítését kompozit tömésekkel és héjakkal. Tudását más úton is pallérozza, a jövőben a hipnózis technikáját szeretné hasznosítani szakterületén, a fájdalomcsillapításban, a szorongásoldásban, továbbá a hányinger csökkentésében.

Újpest  
Hétfő: 8:00-14:00
Kedd: 8:00-14:00
Szerda: 8:00-14:00
Csütörtök: 8:00-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Komáromy-Poros Gergő

Fogorvos

Szakmai pályafutás

Dr. Komáromy-Poros Gergő 2015-ben szerezte fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen, azóta folyamatosan bővülő szakmai tapasztalattal és empatikus megközelítéssel áll a páciensek rendelkezésére.

Nyelvtudás

Angol.

Tevékenység

Komáromy-Poros doktor jártas az esztétikai fogászat és az endodoncia területén is. Ez utóbbi a fogászat azon területe, amely a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzésére, a már kialakult elváltozások kezelésére szakosodott. A protetika terén foglalkozik rögzített és kivehető fogpótlásokkal, kombinált megoldásokkal, koronák és hidak készítésével. Ezen felül tevékenységének részét képezik a dentálhigiéniai problémák feltérképezése és azok megoldása is.

Újpest  
Hétfő: 8:00-14:00
Kedd: 14:00-20:00
Szerda: 8:00-14:00
Csütörtök: 14:00-20:00
Péntek: 8:00-14:00

Naphegy  
Kedd: 8:00-13:00

 

Kérjen időpontot

dr. Papp Bálint

fogorvos

Újpest  
Kedd: 8:00-13:00

Péntek (páratlan hét):

14:30-20:30
 

 

Kérjen időpontot