Munkatársak

dr. Ameri Sahar

Fogorvos, fogszabályozó specialista

Szakmai pályafutás
Dr. Ameri Sahar angol nyelven diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 2001-ben. 2008-ban fogszabályozó szakorvosként is képesítést szerzett, majd budapesti magánrendelőkben tökéletesítette tudását mindkét területen. Munkája során kiemelt jártasságot szerzett a gyermekkori fogszabályozás terén, rendszeresen dolgozik gyermekekkel.

Nyelvtudás
Perzsa, magyar, angol


Tevékenység
Mivel dr. Ameri Sahar szenvedélyének tekinti a fogorvoslást, ezen belül pedig a fogszabályozást, természetesnek tartja az élethosszig tartó tanulást. Minden páciensére kiemelt személyes figyelmet fordít, és nagy hangsúlyt helyez a pontos tájékoztatásra, gyerekek esetében a szülőkkel szemben is. A kezelések során legfőbb céljának tekinti az egyenrangú, jó kapcsolatra épülő munkát, amelynek eredménye az egész életen át tartó, egészséges és szép fogsor.

Újpest  
Csütörtök: 14:00-17:30

Naphegy  
Szerda: 14:00-17:30
 

 

Kérjen időpontot

dr. Bajusz Örs

Fogorvos, parodontológus szakorvos

Szakmai pályafutás
Dr. Bajusz Örs a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 2008-ban szerzett fogorvosi diplomát, majd 2011-ben parodontológiai szakvizsgát tett. Angol-magyar szakfordítói-tolmácsi diplomáját számos szakmai kurzussal egészítette ki a parodontológia, az implantológia, az esztétikai fogászat és más terülteken. Gyakorlatát hazai és külföldi intézmények fogászatain, állami és magánszférában is bővítette. 
 
Nyelvtudás
angol, német, africaans
 
Tevékenység
A konzerváló fogászat, a protetika, az implantológia, a parodontológia és az altatásos fogászat szakértőjeként dr. Bajusz Örs nem csak a rutin beavatkozások terén járatos, de számos részterületről is tapasztalatokat szerzett. Így foglalkozik – többek közt - ínyplasztikával, ínyrecesszió kezelésével, csontpótlással, az esztétikai fogászat szinte teljes spektrumával, illetve kerámia rendszerek felépítésével. 
 
 

Kérjen időpontot

dr. Benkő Krisztina

Fogorvos

Szakmai pályafutás
Fogászati szakasszisztensi vizsgáját követően dr. Benkő Krisztina 2003-ban szerezte meg fogorvosdoktori diplomáját a SOTE-n. Rezidensi képzésének időszakában elektrosebészeti és endodonciai továbbképzésen vett részt, majd ezt később a fog- és szájbetegségek szakvizsgája, implantológiai- és hipnoterápiás képzés követte. Általános fogorvosi, sebészeti implantációs és protetikus munkáját budapesti és budakeszi rendelőkben látta el, komoly gyakorlatra tett szert esztétikus tömések és fogpótlások készítésében, valamint gyökérkezelésben.


Nyelvtudás
Angol, német

Tevékenység
Benkő doktornő munkája fokmérőjének a páciensek elégedettségét tartja. Úgy véli, a bizalom a legfőbb alapja a sikeres együttműködésnek és a szép, tartós eredménynek. Munkája során elengedhetetlennek tartja az egész száj rendbetételét, mind funkcionális, mind esztétikai, mind pedig egészségügyi célból. Feltett szándéka, hogy még mélyebben sajátítsa az implantológia sebészeti és protetikai részét, valamint az elülső fogak még esztétikusabb felépítését kompozit tömésekkel és héjakkal. Tudását más úton is pallérozza, a jövőben a hipnózis technikáját szeretné hasznosítani szakterületén, a fájdalomcsillapításban, a szorongásoldásban, továbbá a hányinger csökkentésében.

Újpest  
Hétfő: 8:00-14:00
Kedd: 14:00-20:00
Szerda: 8:00-14:00
Csütörtök: 8:00-14:00
Péntek: 8:00-13:00

 

Kérjen időpontot

dr. Komáromy-Poros Gergő

Fogorvos

Szakmai pályafutás

Dr. Komáromy-Poros Gergő 2015-ben szerezte fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen, azóta folyamatosan bővülő szakmai tapasztalattal és empatikus megközelítéssel áll a páciensek rendelkezésére.

Nyelvtudás

Angol.

Tevékenység

Komáromy-Poros doktor jártas az esztétikai fogászat és az endodoncia területén is. Ez utóbbi a fogászat azon területe, amely a fogbél illetve a foggyökér körüli szövetek megbetegedéseinek megelőzésére, a már kialakult elváltozások kezelésére szakosodott. A protetika terén foglalkozik rögzített és kivehető fogpótlásokkal, kombinált megoldásokkal, koronák és hidak készítésével. Ezen felül tevékenységének részét képezik a dentálhigiéniai problémák feltérképezése és azok megoldása is.

Újpest  
Hétfő: 8:00-14:00
Kedd: 14:00-20:00
Szerda: 8:00-14:00
Csütörtök: 14:00-20:00
Péntek: 8:00-14:00

Naphegy  
Kedd: 8:00-13:00

 

Kérjen időpontot

dr. Németh Bertalan

fogorvos, dentoalveolaris sebész

Szakmai pályafutás:

Dr. Németh Bertalan a Semmelweis Egyetemen diplomázott 2010-ben, majd 2015-ben dentoalveoláris sebész szakorvos képesítést szerzett. Rezidensi éveit az Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán töltötte, ahol nagy gyakorlat szerzett az ambuláns szájsebészeti beavatkozások terén, valamint magyar és angol nyelven oktatott fogorvostan hallgatóknak szájsebészetet és implantológiát.

Nyelvtudás:

angol, spanyol

Tevékenység

Központunkban dr. Németh Bertalan végzi a különböző szájsebészeti műtéteket, többek között:

bölcsességfogak eltávolítását, implantációt, különböző csontpótlásokat.

Újpest  
Hétfő: 8:00-14:00
Csütörtök: 14:00-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Mándoki István

Fogszakorvos

Szakmai pályafutás
Dr. Mándoki István 2005-ben szerezte fogorvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, melyet 2009-ben konzerváló fogászati és fogpótlástani szakvizsgával egészített ki. Jelenleg szájsebészeti szakvizsgájára készül.

Nyelvtudás
angol, német

Tevékenység
Mándoki doktor egyaránt jártasságot szerzett magyar és külföldi páciensek ellátásában. A klasszikus orvosi tevékenységen kívül fogászati implantológiában is növekvő tapasztalattal bír.  
 

Újpest  
Hétfő: 15:00-19:00

 

Kérjen időpontot

dr. Kozák Lili

Fogorvos

Szakmai pályafutás:
Diplomáját 2003-ban szerezte a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Rezidensként a SE Fogpótlástani Klinikáján dolgozott, ahol a fogpótlások széles spektrumában nagy gyakorlatot szerzett, valamint részt vett a fogorvostan hallgatók fogpótástan gyakorlati oktatásában. 2006-ban fog- és szájbetegségek szakvizsgát szerzett, majd implantológiai  képzésen vett részt. 2006-tól budapesti magánrendelőkben látja el a fogorvosi munkáját.
 
Nyelvtudás: angol, német
 
Tevékenység:
Dr. Kozák Lili munkáját nagy precizitással végzi. Különösen jártas a bonyolult fogpótlástani esetek ellátásában, koronák, hidak vállas előkészítésében, implantációs pótlások készítésében. Fontos számára a Páciensek tájékoztatása a különböző lehetséges megoldásokról, ezek előnyeiről, hátrányairól, amely során a páciens egyedi esetét, igényeit figyelembe véve, a szakma szabályai szerint eljárva a lehető legjobb megoldás születhet.
 
Újpest
Szerda: 9:30-14:00
 

Kérjen időpontot